čtvrtek, října 25, 2012

Co obléknout na iPhone 5?

Podle mého skromného názoru, je "oblékání" iPhonů stejné, jako navlékání koček do veselých oblečků. Všichni nad tím chvíli žasneme, ale dělá to opravdu jen málo speciálních jedinců.

Já svůj iPhone také do ničeho neoblékám (však jsem si také zaplatil za design), ale rád žasnu nad vymoženostmi, kterými někdo zahaluje svůj telefon.
 Dnes jsem vybral 3 nejlepší pozoruhodnosti.



Jako první vám chci ukázat Game Boy Retro Case. Tento kryt je hodně zdařilá záležitost a každý geek by měl povyskočit radostí. Každému fanouškovy Nintenda sice bude na první pohled jasné, že opravdový Game Boy je nejméně 4x tlustší, ale vystouplé čudlíky pocit klamu přesto vyvolají. Cena - 290 CZK.



A u geekovin ještě zůstaneme. Tento case je v podobě telefonní budky ze seriálu Doctor Who a co je zajímavé, že k zakoupenému krytu vám pošlou i tématický wallpeper! Zájemci ho můžou objednávat na etsy.com za 480 CZK, ale další kousky od tohoto výrobce najdete na http://www.skunkwraps.com/
Mimochodem, na stránkách jsou opravdu krásné kryty, ale zatím jen na iPhone 4 a 4S.



Ovšem všechny kryty jsou s porovnáním s ReadyCase nefunkční kastroly. Tenhle kryt má totiž v sobě USB (8GB,16GB), které může fungovat také jako různě polohovatelný podstavec. Dále tři různé objektivy od makra po rybí oko. Pak držák na sluchátka a jako poslední v něm najdeme multifunkční nůž. Překvapivě to není ani žádná velká krabice. Výrobci slibují, že velikost iPhone 5 s jejich krytem nepřesáhne velikost iPhone 4. Mimochodem kryt plánují udělat na iPhone 4/4S a 5.
Pevná cena zatím stanovena není, protože je projekt stále ve stádiu přispívání, ale za přispění 40$ (770CZK) dostanete 8GB USB + 2 kryty na 4/4S a 5.



Já mívám často problém, že kryty zvětší iPhoní tenounkost, proto ani žádný nemám a neplánuji. To ale není případ smartcoveru TIDYTILTS. Jedná se o magnetický kryt, který se jen "nalepuje" na zadní stranu iPhonu 4/4S. Jak je možná vidět z obrázku, lze ho také složit do trojúhelníku tak, aby fungoval jako podstavec, nebo kryt na sluchátka. Další info naleznete v eshopu miPhone.



1 komentářů:

L.Kubinova řekl(a)...

Ahoj, tak ty jsou super ;) Hlavně ten modrý police public call box z Pána času. Ten by se mi hodně líbil. Já na toho svýho krasavce oblíkám tyhle designy a spokojenost fakt veliká. Jinak to srovnání s tím oblíkáním koček do oblečků mi způsobilo zaskočení sousta u oběda :D

Okomentovat

Facebook Favorites

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes